skip to Main Content

Detavast constructie

Een software developer met, alle zekerheid, eerst goed leren kennen voordat u deze professional in dienst neemt? De Detavast constructie biedt uitkomst. Via deze constructie komt de IT professional bij u op detacheringsbasis in dienst. Na een periode van 1800 uur kunt u de professional kosteloos overnemen.

Hoe werkt detavast via Team X?

  • Uitgebreid kennismaken met de software developer voordat u hem of haar in dienst neemt;
  • Gedurende de detacheringsperiode loopt u geen risico bij eventuele ziekte. Team X draagt het volledige risico;
  • Gedurende de detacheringsperiode krijgt de professional coaching en begeleiding van onze field manager;
  • Uw professional specialiseert zich verder in bepaalde programeertalen.

Persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching

Gedurende de gehele detacheringsperiode komt onze field manager maandelijks langs. De professional wordt begeleid en de sales manager evalueert ieder kwartaal samen met u en de professional het functioneren. Dit om tijdig eventuele problemen te signaleren en/of op te lossen. Naar aanleiding van deze evaluatie kan coaching on the job op maat worden ontwikkeld.

Uit onderzoek is gebleken dat 85% van het succes van een software development professional bepaald wordt door de mate van ontwikkelingsmogelijkheid. Daarom geven we iedere professional die bij Team X werkt toegang tot tientallen opleidingen op het gebied van software engineering. Voor vragen over de opleidingen kunt u ook terecht bij onze fied manager.

Kunnen wij u helpen met de invulling van uw software engineering vacatures? Laat uw vacature achter of bel naar 023-2052070. Wij nemen de vacature graag tot in de kleinste details met u door!

Back To Top