skip to Main Content

Junior Developer inhuren? We kunnen u helpen!

 • op locatie of remote
 • direct beschikbaar
 • Java of .NET gecertificeerd
 • Scrum PSM1 gecertificeerd
 • junior (minder dan 1 jaar werkervaring)

Waar werken onze junior softwareontwikkelaars?

Met de huidige arbeidskrapte is het lastig om talentvolle junior developers te vinden en te behouden. Door een detavast-constructie te hanteren bouwt u met Team X aan de continuïteit in uw softwareontwikkelteams.

De trainees volgen een intensieve 20 weken durende opleiding. Vervolgens detacheren wij onze trainees 3-12 maanden bij uw organisatie. Na afronding van een periode van 12 maanden heeft uw organisatie de mogelijkheid om de trainees kosteloos over te nemen.

Onze trainees leren door te doen. Deze praktische leermethode zorgt ervoor dat de trainees de stof snel eigen maken. Ze ontwikkelen met de Scrum methodiek een applicatie. Wij kunnen maatwerk leveren waardoor de trainees extra snel inzetbaar zijn.

Junior developer inhuren

Onze Java trainees tonen hun kennisniveau aan door officiële OCA certificeringen van Oracle te behalen. En onze .NET trainees tonen hun kennisniveau aan door officiële MCSD/MCSA certificeringen van Microsoft te behalen. Ook behalen al onze trainees het PSM-1 scrumcertificaat.

Wij vinden soft skills net zo belangrijk als hard skills. Daarom volgen onze junioren een intensief soft skills programma.

Natuurlijk hebben wij er het volste vertrouwen in dat onze junioren een waardevolle toevoeging zullen zijn voor uw organisatie. Wij voeren veel evaluatiegesprekken zodat wij tijdig bij kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Een field manager stuurt, ondersteunt, coacht en begeleidt de junior software engineers. Mocht er onverhoopt toch geen match zijn dan is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Waarom kiezen voor Team X?

 • 90% van onze klanten komt na het afnemen van één van onze junior developers terug voor meer.
 • Korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen.
 • Aanwas van jong, gedreven talent.
 • Intensief persoonlijk ontwikkeltraject.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching on the job.
 • Gemiddeld is onze opleiding 90% langer dan de opleiding bij andere opleiders.

Wat zeggen anderen over Team X?

“Team X is voor ons de poort naar een goede instroom van junior developers. Door hun kwalitatief goede wervingsprocedures en een intensieve trainingsperiode is Team X erin geslaagd om twee gemotiveerde en talentvolle junior developers aan te brengen. Door de blijvende begeleiding en coaching door Team X op zowel soft- als hardskills weten de trainees zich snel en goed te ontwikkelen. Hiermee wordt de meerwaarde in dit partnerschap al snel concreet.” Tim Verdaasdonk, Hoofd Productontwikkeling – Sligro
Onze opdrachtgevers huren onze software developers in

Neem met ons contact op

Back To Top