skip to Main Content

Freelance Developer inhuren? We kunnen leveren!

  • op locatie of remote
  • direct beschikbaar
  • .NET of Java gecertificeerd
  • detavast constructie ook mogelijk
  • junior (minder dan 1 jaar werkervaring)

Wie huren onze freelance softwareontwikkelaars in?

Waarom een freelance developer inhuren?

Om diverse redenen kunt een freelance developer willen inhuren. Zoals:

  • Uw project moet voor een bepaalde datum afgerond zijn, maar met de huidige personele capaciteit krijgt u het project niet af voor die datum;
  • Binnen uw team is sprake van tijdelijke uitval (bijvoorbeeld vanwege zwangerschap, vakantie, ziekte, etc.) waardoor het project mogelijk niet tijdig opgeleverd wordt;
  • In uw huidige team ontbreekt een stuk kennis en daarom wilt uw team tijdelijk versterken met een freelance developer van Team X.

Met de huidige arbeidskrapte is het lastig om talentvolle Java en .NET developers te vinden en te behouden. Door een detavast-constructie te hanteren bouwt u met Team X aan de continuïteit in uw softwareontwikkelteams.

De trainees volgen een intensieve 20 weken durende opleiding. Vervolgens detacheren wij onze trainees 3-12 maanden bij uw organisatie. Na afronding van een periode van 12 maanden heeft uw organisatie de mogelijkheid om de trainees kosteloos over te nemen.

Onze trainees leren door te doen. Deze praktische leermethode zorgt ervoor dat de trainees de stof snel eigen maken. Ze ontwikkelen met de Scrum methodiek een applicatie. Wij kunnen maatwerk leveren waardoor de trainees extra snel inzetbaar zijn.

Junior developer inhuren

Onze trainees tonen hun kennisniveau aan door officiële certificeringen van Oracle en Microsoft te behalen. Ook behalen onze trainees het PSM-1 scrumcertificaat.

Wij vinden soft skills net zo belangrijk als hard skills. Daarom volgen onze junioren een intensief soft skills programma.

Natuurlijk hebben wij er het volste vertrouwen in dat onze Java en .NET developers een waardevolle toevoeging zullen zijn voor uw organisatie. Wij voeren veel evaluatiegesprekken zodat wij tijdig bij kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Een field manager stuurt, ondersteunt, coacht en begeleidt de junior software engineers. Mocht er onverhoopt toch geen match zijn dan is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Wat zeggen anderen over Team X?

“Team X is voor ons de poort naar een goede instroom van Java talent. Door hun kwalitatief goede wervingsprocedures en een intensieve trainingsperiode is Team X erin geslaagd om twee gemotiveerde en talentvolle junior developers aan te brengen. Door de blijvende begeleiding en coaching door Team X op zowel soft- als hardskills weten de trainees zich snel en goed te ontwikkelen. Hiermee wordt de meerwaarde in dit partnerschap al snel concreet.”

Tim Verdaasdonk, Hoofd Productontwikkeling – Sligro

Onze opdrachtgevers huren onze software developers in

Neem met ons contact op

Back To Top