skip to Main Content

Java Developer inhuren? We kunnen u helpen!

 • op locatie of remote
 • direct beschikbaar
 • OCA gecertificeerd
 • Scrum PSM1 gecertificeerd
 • junior (minder dan 1 jaar werkervaring)

Waar werken onze Java softwareontwikkelaars?

Met de huidige arbeidskrapte is het lastig om talentvolle Java developers te vinden en te behouden. Door een detavast-constructie te hanteren bouwt u met Team X aan de continuïteit in uw softwareontwikkelteams.

De trainees volgen een intensieve 20 weken durende opleiding. Vervolgens detacheren wij onze trainees 3-12 maanden bij uw organisatie. Na afronding van een periode van 12 maanden heeft uw organisatie de mogelijkheid om de trainees kosteloos over te nemen.

Onze trainees leren door te doen. Deze praktische leermethode zorgt ervoor dat de trainees de stof snel eigen maken. Ze ontwikkelen met de Scrum methodiek een applicatie. Wij kunnen maatwerk leveren waardoor de trainees extra snel inzetbaar zijn.

Junior developer inhuren

Onze trainees tonen hun kennisniveau aan door officiële OCA certificeringen van Oracle te behalen. Ook behalen onze trainees het PSM-1 scrumcertificaat.

Wij vinden soft skills net zo belangrijk als hard skills. Daarom volgen onze junioren een intensief soft skills programma.

Natuurlijk hebben wij er het volste vertrouwen in dat onze Java developers een waardevolle toevoeging zullen zijn voor uw organisatie. Wij voeren veel evaluatiegesprekken zodat wij tijdig bij kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Een field manager stuurt, ondersteunt, coacht en begeleidt de junior software engineers. Mocht er onverhoopt toch geen match zijn dan is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Waarom kiezen voor Team X?

 • 90% van onze klanten komt na het afnemen van één van onze Java developers terug voor meer.
 • Korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen.
 • Aanwas van jong, gedreven talent.
 • Intensief persoonlijk ontwikkeltraject.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching on the job.
 • Gemiddeld is onze opleiding 90% langer dan de opleiding bij andere opleiders.

Java ontwikkeling

We hebben kennis van de Agile-methodologie om de grootst mogelijke transparantie in het Javaontwikkelingsproces bij onze klant te brengen en zo aangepaste, robuuste, veilige en schaalbare Java-applicatieoplossingen te bouwen. Onze Java-ontwikkelaars beschikken over uitgebreide kennis van Java om een uitgebreide suite van bedrijfsmatige Java-applicaties te ontwikkelen en te voldoen aan de eisen van het verlagen van de operationele kosten en tegelijkertijd te zorgen voor een hogere productiviteit. We streven ook naar een maximale ROI voor onze klanten door gebruik te maken van de expertise van onze Java-ontwikkelaars en de beste web- en mobiele J2EE-applicatieontwikkelingspraktijken.

Java softwareontwikkeling

Java REST API ontwikkeling

Java web development

Maatwerk Java applicatieontwikkeling

Java CMS ontwikkeling

Java architectuur design

Enterprise J2EE applicaties

Java mobile ontwikkeling

Java integratie & migratie

Wat zeggen anderen over Team X?

“Team X is voor ons de poort naar een goede instroom van Java talent. Door hun kwalitatief goede wervingsprocedures en een intensieve trainingsperiode is Team X erin geslaagd om twee gemotiveerde en talentvolle junior developers aan te brengen. Door de blijvende begeleiding en coaching door Team X op zowel soft- als hardskills weten de trainees zich snel en goed te ontwikkelen. Hiermee wordt de meerwaarde in dit partnerschap al snel concreet.”

Tim Verdaasdonk, Hoofd Productontwikkeling – Sligro

Onze opdrachtgevers huren onze software developers in

Neem met ons contact op

Back To Top