skip to Main Content

.NET Developer inhuren? We kunnen u helpen!

 • op locatie of remote
 • direct beschikbaar
 • MCSA/MCSD gecertificeerd
 • Scrum PSM1 gecertificeerd
 • junior (minder dan 1 jaar werkervaring)

Waar werken onze .NET softwareontwikkelaars?

Met de huidige arbeidskrapte is het lastig om talentvolle .NET developers te vinden en te behouden. Door een detavast-constructie te hanteren bouwt u met Team X aan de continuïteit in uw softwareontwikkelteams.

De trainees volgen een intensieve 20 weken durende opleiding. Vervolgens detacheren wij onze trainees 3-12 maanden bij uw organisatie. Na afronding van een periode van 12 maanden heeft uw organisatie de mogelijkheid om de trainees kosteloos over te nemen.

Onze trainees leren door te doen. Deze praktische leermethode zorgt ervoor dat de trainees de stof snel eigen maken. Ze ontwikkelen met de Scrum methodiek een applicatie. Wij kunnen maatwerk leveren waardoor de trainees extra snel inzetbaar zijn.

Junior developer inhuren

Onze trainees tonen hun kennisniveau aan door officiële MCSA/MCSD certificeringen van Microsoft te behalen. Ook behalen onze trainees het PSM-1 scrumcertificaat.

Wij vinden soft skills net zo belangrijk als hard skills. Daarom volgen onze junioren een intensief soft skills programma.

Natuurlijk hebben wij er het volste vertrouwen in dat onze .NET developers een waardevolle toevoeging zullen zijn voor uw organisatie. Wij voeren veel evaluatiegesprekken zodat wij tijdig bij kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Een field manager stuurt, ondersteunt, coacht en begeleidt de junior software engineers. Mocht er onverhoopt toch geen match zijn dan is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Waarom kiezen voor Team X?

 • 90% van onze klanten komt na het afnemen van één van onze .NET developers terug voor meer.
 • Korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen.
 • Aanwas van jong, gedreven talent.
 • Intensief persoonlijk ontwikkeltraject.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching on the job.
 • Gemiddeld is onze opleiding 90% langer dan de opleiding bij andere opleiders.

Wat is .NET?

.NET is een gratis, cross-platform, open source ontwikkelplatform voor het bouwen van verschillende soorten toepassingen. Met .NET kunt u verschillende programmeertalen, editors en libraries gebruiken om applicatiemodellen te bouwen voor het web, mobiel, desktop, gaming, machine learning, kunstmatige intelligentie en het internet of things.

Met .NET kunt u deze platformoverschrijdende implementaties gebruiken om uitgebreide taken uit te voeren:

 • De .NET-Core is een implementatie voor console apps, servers en websites op Linux, macOS en Windows.
 • Het .NET Framework is een software framework dat websites, services, desktop apps en andere soorten applicaties op Windows ondersteunt.
 • De Xamarin/Mono is een .NET-implementatie voor het draaien van apps op bekende mobiele besturingssystemen zoals Android en iOS.

Vaardigheden om te zoeken in een .NET-ontwikkelaar

Als het de eerste keer is dat u .NET-ontwikkelaars nodig hebt voor uw bedrijf, moet u de vaardigheden kennen die deze ontwikkelaars nodig zullen hebben. De essentiële vaardigheden die een .NET-ontwikkelaar bij voorkeur moet hebben zijn:

 • .NET Framework – Een diepgaand begrip van dit software framework is essentieel voor .NET-ontwikkelaars omdat het hen helpt om te verwijzen naar de kennis die ze hebben van het framework wanneer ze oplossingen moeten ontwikkelen voor problemen die ze in hun werk zullen tegenkomen.
 • ASP.NET MVC – .NET-ontwikkelaars kunnen dit open-source webapplicatie framework gebruiken om eenvoudig en efficiënt webapplicaties te ontwerpen en te ontwikkelen. Ze kunnen profiteren van de ASP.NET updated client-side web technologieën, en het framework maakt ook snelle verbindingen tussen client-side ontwikkeling en back-end ontwikkeling mogelijk.
 • Databases – .NET-ontwikkelaars met geavanceerde kennis en vaardigheden op het gebied van databases zijn gewild op de arbeidsmarkt. Het is raadzaam dat ze expertise te hebben van SQL-databases zoals Microsoft SQL, Oracle en MySQL omdat deze databases veel gebruikt worden in combinatie met het .NET.
 • Full-stack ontwikkeling – Kennis in CSS, HTML, JavaScript, Bootstrap en JQuery maakt een .NET-ontwikkelaar flexibeler in het aannemen van verschillende taken in het project. Hoe uitgebreider de kennis van de ontwikkelaar over het client-side framework, hoe groter de kans dat de ontwikkelaar verschillende functies van een applicatie kan begrijpen en ontwikkelen.

Wat zeggen anderen over Team X?

“Team X is voor ons de poort naar een goede instroom van .NET talent. Door hun kwalitatief goede wervingsprocedures en een intensieve trainingsperiode is Team X erin geslaagd om twee gemotiveerde en talentvolle junior developers aan te brengen. Door de blijvende begeleiding en coaching door Team X op zowel soft- als hardskills weten de trainees zich snel en goed te ontwikkelen. Hiermee wordt de meerwaarde in dit partnerschap al snel concreet.”

Tim Verdaasdonk, Hoofd Productontwikkeling – Sligro

Onze opdrachtgevers huren onze software developers in

Neem met ons contact op

Back To Top