skip to Main Content

Ben jij er klaar voor?​

Geen ervaring? Geen probleem. Team X biedt je een intensief trainingsprogramma aan om softwareontwikkelaar te worden.

Om te beginnen nemen kandidaten een (online) assessment af van een uur, dat ons helpt te bepalen of je de aanleg hebt om een goede softwareontwikkelaar bij Team X te worden.

Geselecteerde sollicitanten starten vervolgens een traineeship van 2,5 jaar. Het eerste deel van dit programma bestaat uit een klassikale en online opleiding met soortgenoten. De opleiding om een zogenaamde fullstack softwareontwikkelaar te worden duurt 17-20 weken. Je krijgt ook les in agile softwareontwikkelingsmethoden, zodat alle teams sneller, meer iteratieve en innovatieve software kunnen ontwikkelen. Bovendien kun je officieel erkende certificaten ontvangen, zoals MCSD van Microsoft, OCA van Oracle en Scrum.

Zodra de opleiding met succes is afgerond, nemen we afgestudeerden aan als fulltime medewerkers van Team X. Je neemt vervolgens twee jaar deel aan een stageprogramma waarin je je blijft ontwikkelen op het gebied van techniek, persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerken. We zetten leerlingen in als ontwikkelaars in teams voor product engineering projecten bij klanten die tot de 250 grootste bedrijven van Nederland behoren. Na het afronden van de stage begin je aan je carrière als softwareontwikkelaar en kun je je zelfs ontplooien tot teamleader, scrum master of software architect.

Hoeveel gaat deze opleiding mij kosten?

Het trainingsprogramma wordt gratis aangeboden. Degenen die door Team X zijn opgeleid verbinden zich ertoe om twee jaar voor ons te werken. Zo kunnen we gratis opleidingen aanbieden en daarom zijn we zo selectief. De waarde van de opleiding wordt geschat op 25.000 euro. Pas als je het programma succesvol afrondt, kom je in aanmerking voor een baan met salaris. Je krijgt dan een vast arbeidscontract en verdient 2.000 euro per maand. In ruil daarvoor verplicht je je tot het behalen van succes, eerst tijdens onze opleiding en vervolgens op de werkvloer bij één van onze klanten. Door minstens twee jaar bij Team X te werken krijg je gratis een waardevolle opleiding. En terwijl je bij ons zit, bieden wij je een professioneel talentprogramma en ondersteuning vanuit je collega’s tijdens je hele loopbaan.

Hoe ziet mijn toekomst als softwareontwikkelaar eruit?

Met de digitalisering van de samenleving blijft de vraag naar softwareontwikkelaars de komende jaren toenemen. Het aanbod van nieuwe instroom blijft hier ver bij achter. Sommige bedrijven besteden uit aan het buitenland, maar willen eigenlijk liever eigen mensen hebben. Daar spelen wij op in, op een unieke manier. Want in Nederland zijn er bijna 400.000 mensen op zoek naar een baan. En juist deze werkzoekenden bieden wij de kans op een carrière in ICT! In ons programma word je opgeleid en omgeschoold tot bijvoorbeeld Java of .Net ontwikkelaar of DevOps specialist én je krijgt een baan. Wat wil je nou nog meer? Onze opdrachtgevers zitten verspreid over heel Nederland.

Ontwikkel jouw potentieel

Back To Top